Anneli Gallery

Solgt

ID: 17429374

Gul fugl ved fuglehus – Naturkunst som vækdekoration

495,00 kr.

Naturkunst som vækdekoration bestående af en lille bedårende gul fugl med fjerhale , siddende på en pind ved et fuglehus bygget af drivtømmer og bark.

Hvad sidder fuglen der for? Måske ikke for noget specielt…? Måske den bare er i flow og har sanserne åbne, i et med øjeblikket?

Skal vi altid have et formål med det vi gør, kunne man spørge? Kender du det med, at du synes det du gør skal have nytteværdi? Har du svært ved sidde og at kigge ud ad vinduet og bare være til?

Er haven, fuglene og naturen for betydningsløs i din verden? Eller går der sekunder, førend det andre siger til dig trænger ind i din bevidste opfattelse?

Nej, vil du nok umiddelbart svare, men afspejler din adfærd en overensstemmelse hermed?

Eller er det sådan, at du knapt kan huske, hvornår du sidst har set regndråber glide ned ad dine ruder, eller fulgt en fugls rute oppe på himlen eller fantaseret over skyernes formationer? Eller glemmer du nemt, hvad dine kære lige har sagt til dig?

Mange vil kunne besvare dette spørgsmål med et ja.

Hvor er din opmærksomhed typisk? På en skærm? Hmmm velkommen i klub moderne menneske.

Har du – eller en du har kær – brug for at være mere i opmærksomhedsmæssig nærhed med dine umiddelbare fysiske omgivelser, så kan værket med den gule fugl,

hvis du har den synligt i dit hjem, tjene som en reminder om at komme til stede i nuet – i de naturlige omgivelser.

Den daglige påmindelse om at være “mindful” og nærværende vil kunne hjælpe dig til at huske at føre intentionen ud i handling.

Yderligere information

Størrelse 9 × 42,5 × 23 cm

Solgt