Anneli Gallery

ANNELI GALLERY

FORRETNINGEN
Produkter fra Anneli Gallery faktureres af Sejer & Strodthoff ApS, som har til huse i Haderslev.
Vi – Anneli og livsledsager Roland – er drevet af en passion for at skabe unikke bæredygtige dekorative produkter til private og virksomheder, ude som inde.

HANDELSBETINGELSER
Priser angivet i Anneli Gallery er gældende, uanset evt. tidligere kampagnetilbud.
Galleriets produkter er for det meste unikaer, hvilket vil sige, at der kun findes ét eksemplar af hver.
Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte varer mv.

BETALING
Betaling foregår online.
Der kan gennem betalingsservicen STRIPE betales med VISA, MASTERCARD, Google Pay eller Apple Pay.
Alle beløb er i DKK (danske kroner) og angivet inkl. moms.

Betalingen godkendes, hvorefter varen automatisk tages ud af webshoppen.

LEVERING

Vores leveringsservice opererer gennem et udvalg af anerkendte pakkeleverandører såsom DAO, Postnord, DHL osv.,der leverer direkte til kundens adresse eller til den nærmeste tilgængelige pakkeboks eller -butik.
Forventet leveringstid er typisk 1-3 arbejdsdage.

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materialer men ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet.
Du får to gange tilbudt reparation af varen. Er resultatet utilfredsstillende kan du ved enighed få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du skal reklamere i ”rimelig tid”, efter du har opdaget manglen/fejlen.
Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten kontaktes via mail:
anneli@webjoy.dk eller mobil 41 83 80 80
Sejer & Strodthoff ApS
Ny Allegade 2
6100 Haderslev
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

FORTRYDELSESRET
Der gives 14 dages fulde returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag varen er leveret. Varen skal returneres via fragt eller forsendelse på købers regning.
Inden 14 dage, regnet fra modtagelsestidspunktet, skal du give meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives pr. mail på anneli@webjoy.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret, og om du ønsker pengene retur eller vælger et andet produkt.

RETURNERING
Ekspeditionen går hurtigere, hvis du sender en mail med dine oplysninger og beskrivelse.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Varens stand skal stemme overens med det udleveret, og må ikke have pådraget sig skrammer, ridser eller anden form for beskadigelse.  Hvis du afviser pakken ved levering eller undlader at hente den i pakkeshoppen, trækker vi 50 kroner i behandlingsgebyr. Dette dækker vores udgifter til forsendelse, spildt emballage og returbehandling.

TILBAGEBETALING
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes al betaling, bortset fra fragt, modtaget fra dig.
Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde refusionsbeløbet, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.