Anneli Gallery

ID: 17429380

Lille Knirke

245,00 kr.

Denne sten er fundet ved Limfjorden nær Sallingsundbroen. Den er tegnet på med en smuk smaragdgrøn farve, med en nænsomhed overfor stenens naturlige farve, som er bevaret.

Stenen lå imellem to store tunge sten og lignede bare en fugl i mødet med mit blik. “Nåeeee lille Pusser”, har jeg sikkert sagt og nysset den på næbbet. Hjemme i det sommerhus, hvor jeg befandt mig den dag, kiggede jeg på min fugl i både lys og mørke, vendte og drejede den for at forstå, hvem jeg havde samlet op…

Det blev til en lidt genert og usikker fugl, som ganske for nyligt var blevet væk fra sin rede og familie. Der var ikke meget håb om at finde tilbage til dem. Hun pippede næsten pivende og knirkende. Jeg syntes derfor, at hun skulle hedde Knirke. Med meget bedårende og bedende øjne og forsigtig knirkende piplyde eller pippende knirkelyde bad Knirke mig passe godt på den.

At være lille, usikker, genert, utryg, og måske afhængig af andre…. det er der mange, der kender til.

 

Kender du en, som vil tage sig godt af lille Knirke? Og/eller som kan identificere sig med hendes psyke? En, som godt kender til det at føle sig lille, udsat og afhængig af støtte og hjælp? Forståelse og omsorg har hun brug for, så hun kan vokse sig tryg og stærk. Samtidig kan hun minde sin ejer om, at det er ok at have brug for omsorg, og at man vokser af at række ud og give plads til at blive hjulpet. Lille Knirke er unik kunst som en personlig gave.

 

Yderligere information

Størrelse 3 × 4 × 6 cm

1 på lager