Anneli Gallery

Solgt

ID: 00000018

Gråspurven Georg – vægdekoration

295,00 kr.

Unik frihåndstegnet gråspurv frihåndstegnet på en sten og sat på drivtømmer. Fuglen står på en gren. Alle tre dele er skyllet ind på Anslet strand ved Lillebælt.

Ophængsbeslag er monteret bagpå.

En dag, hvor jeg var frustreret over, hvor mange, der forekommer at være ligeglade med uretfærdigheder i verden, såsom sultende og krigshærgede børn og voksne i Gaza, tog jeg en tur til stranden for at friske mine triste tanker op. Jeg stødte på denne sten, som jeg hurtigt så som en velnæret, fuldfed og tilfreds gråspurv! Det skulle være en Georg!

Georg mindede mig naturligvis om de tanker, jeg lige har delt med dig. Men denne “selvoptagede” gråspurv var jo på ingen måde ond! Den er det uskyldigste i verden, ja nærmest “sød” at kigge på.

Jeg landede på, at et samfund skal have forskellige “typer”, som tager sig af forskellige aspekter af livet. Nogle råber “vagt i gevær” og sørger for, at vi er på forkant med diverse potentielle farer. Andre siger “klap nu lige hesten” og sørger for, at vi ikke overreagerer. Igen andre siger “lad os holde en fest” og sørger for, at vi får grinet og glemmer alle problemer. Og så er der dem, der siger “det kommer ikke mig ved” eller “jeg fokuserer på det nære”. Hvilket jo er deres valg. Måske udretter de noget godt i lokalsamfundet; måske ikke. Der er ikke nogen, der har pligt til at gøre en masse, som de ikke selv ønsker eller har overskud til.

Så Gråspurven Georg minder mig om, at vi må have selvaccept og sindsro til at være dem vi er. Hvem skulle vi ellers være?

Kender du nogen, som kunne have glæde af at have en dejlig gråspurv hængende på væggen og måske også høre om historien bag dens tilblivelse?

Yderligere information

Størrelse 8,5 × 10 × 26 cm

Solgt