Anneli Gallery

ID: 17429376

Fugle i leg – vægdekoration

499,00 kr.

To fine små unikke “fuglesten”, som er diskret tegnet på. De har hver deres lille “redebo” på et stykke træbark. Deres reder er fundet separat og sat på barken.

Stenene er fundet ved Lillebælt og barken i nærliggende skov. Kan dekoreres med et stykke ægte eller kunstig efeu eller lignende.

At finde “formfuldendte” sten, hvor så at sige intet mangler, er lidt af en sjældenhed. Krop, hoved og næb – de er der alle sammen i een og samme sten og med gode proportioner.

Ren guf for en sten-freak som mig. Haps, nu er du min… og dog…med ydmyghed og taknemmelighed samler jeg stenene op og nysser dem måske 😉

Jeg føler ligesom indianerne, når sådan en sten ligger foran mine fødder, at jeg har fundet  en sjæl eller et stærkt symbol. For mig er det “guld”!

Til tider overvejer jeg, om jeg kunne lade helt være med at tegne på sådanne sten. Min oplevelse er dog, at noget så mangler, når det skal tjene som dekoration.

Men jeg behøver ikke just overmale så fine sten men snarere lade dem komme til live! Lige se deres “væsen” og lave nogle markeringer, som samtidig hjælper det menneskelige øje til at “se”.

Dette får mig til at tænke på, hvordan jeg malede mig selv som ung med “make-up”. Når jeg kigger tilbage på billeder fra mit liv, kan jeg se, at jeg i svære perioder kunne være “overmalet”.

Til tider var mine “ansigtsdekorationer” også positivt udtryk for en lyst til at udforske forskellige sider af mig selv og finde mine muligheder og grænser.

Fugle-ophænget her kan minde mig om, at det er dejligt at få det smukke potentiale i ens væsen og udseende frem i lyset, snarere end at skjule sig eller bilde sig ind, at man er ligeglad.

Nogle bliver dog afhængige af altid at have gjort noget ud af sig selv ; de kan ikke gå ud på gaden uden make-up og perfekt hår og tøj.

Så bliver det en rigid maske, som mere bliver et fængsel end en frihed til at være smuk eller “spændende”.

Hvad handler det om? Måske for meget tid på det ofte selvfremstillende Instagram, og samtidig manglende erfaringer med at blive mødt med en interesse for og accept af, hvem vi er indeni.

Er du perfektionist-typen, eller opgivende og “helt ligeglad”, så har du sikkert oplevet ovennævnte.

Kunne det så ikke være sjovt at udfordre kontrolbehovet eller “ligegladheden” og så se, hvad der sker i samspillet med andre, hvis du er mere “for real”  og hverken over- eller underspiller dig selv?

Denne vægdekoration kan bruges til dagligt at minde dig eller en, som du har kær, om, at vi alle er interessante indeni og gode nok, som vi er.

Er vi altid obs på, om vi er for meget eller for lidt, eller gider vi slet ikke gøre noget ud af os selv, så er det nok tid at stoppe op og arbejde med selvaccepten og selvrespekten.

Den daglige synlige påmindelse skaber grobund for den ønskede forandring.

 

Yderligere information

1 på lager