Anneli Gallery

Solgt

ID: 00000017

Blå fugl Eya

279,00 kr.

Unik frihåndstegnet stenfugl i stærke blå/turkis farver. Tegnet på en gråvejrsdag, hvor jeg savnede at se nogle klare farver. Fuglen står selv uden støtte men kan også placeres i fx en plantepotte.

Stenen er fundet ved Lillebælt på Anslet strand.

Hvad fik mig til at samle netop denne sten op? Jo, det var så oplagt at se den som en fugl med den næblignende tap. Så hej fugl, fik jeg sikkert sagt, da jeg samlede den op. Jeg taler nogle gange til mine sten, og jeg takker ofte universet for de sten, som er “formfuldendte”.  Tænk at kunne blive ellevild over at finde en sten… Mine børn fatter det ikke.

Jeg har faktisk altid sagt, at jeg kunne “leve på en sten.” Der skal ikke meget til for at kunne leve et godt liv. De materielle goder er et krydderi, men styrken på krydderier fortager sig med tiden, og så skal man have noget nyt. Essensen i et godt liv er for mig at kunne have mulighed for at bruge min kreativitet og dele oplevelser, følelser og glæder med andre mennesker. Og her taler vi ikke om forkromede købte oplevelser men dem, som kan skabes igennem ping-pong og leg med hinanden. Fx finder jeg ordlege ganske underholdende og udviklende!

Kan man monstro også leve af sten? Ha ha, ja det tror jeg man kan som stenkunstner; er man dygtig nok, og kan man finde ud af at blive kendt, så er det nok muligt.

Jeg kom vidt omkring her, men hvad med min blå/turkis fugl?… Jeg elsker den blå farve med dens mange nuancer. Blåt minder mig om mange ting: himmel, hav og badevand, strande, ferier, frihed, klarhed og ro, luftighed, fugle og fisk, flyveture, teltture, sejlture,  og til tider det ukendte ude i horisonten… Alt det sjove i livet! Et navn, som giver mig samme følelse af luft under vingerne og et dejligt åndedrag er navnet Eya.

Kan du følge mig i disse associationer, får du måske endnu mere lyst til at erhverve dig fuglen Eya 🙂 Hun egner sig i en vindueskarm, på en reol eller hylde, på dit skrivebord, eller…?

Yderligere information

Størrelse 4,5 × 9 × 10 cm

Solgt