Anneli Gallery

Tilbud

ID: 17429373

Duen Dora’s datter – terapi-sten og/eller dekoration

Original price was: 425,00 kr..Current price is: 395,00 kr..

En dejlig glat aflang sten fundet ved Lillebælt… Samme gælder det smukke stykke drivtømmer.

Den måtte bare da være en ung due… Hov, er det en forladt stor unge?Er det min større sten-due Dora’s unge?

Et svigtet barn?

Som forældre lykkes det os ikke altid at være forbilledlige. Det er forståeligt. Livet er komplekst, og der er mange hensyn at tage.

Men går det ikke helt galt, hvis både mor og far er nogle “fjolser”? Ja, hvor uheldig kan man være…En skade på barnet skal og må modvirkes. Det sker bare langt fra altid.

Forskning viser dog heldigvis, at er der bare en anden god, stabil og omsorgsfuld rollemodel i et barns liv, så går det nok alt sammen.  Sådan er det desværre langt fra altid.

Duen er budbringer af et godt budskab. Der er håb, hvis der bare er een god voksen i et barns liv. En lærer, en moster, onkel, nabo, forældres ven…

Hvorfor det? Vi går egentlig og “adopterer” dele af hinanden hele tiden. Vi inspireres, lærer af-  og prøver at være som… Det handler om at have gode rollemodeller. Som kyllingen, der går i sporet af hønemor og hanefar. Eller bare i sporet af “en eller anden”…

Hvad så, hvis der ikke var en god rollemodel overhovedet? Virkelig skidt. Nogle har dog “fjern-rollemodeller”, som de har fundet på nettet eller på anden måde. Som voksne opsøger de måske terapi.

Kender du et barn, der er udsat, eller en voksen, som gør noget godt for et barn? Eller bare en, der som voksen kigger tilbage på et hårdgt liv? Måske dig selv?

Vil du hylde håbet?  Duen Dora’s datter kan dagligt minde ejeren om det gode budskab.

Yderligere information

1 på lager